perjantai 1. heinäkuuta 2011

Top 5 kynsilakkani


Kamera on edelleen toisessa kaupungissa kuin minä itse, joten tähän väliin tulee vanhoilla kuvilla höystetty lempparilakkapostaus. Onneksi iloinen jälleennäkeminen tapahtuu niinkin pian kuin tänään illalla!

Suosikkilakka #1
Essie - "Pink Parka"


Suosikkilakka #2
OPI - "Sweet Heart"


Suosikkilakka #3
China Glaze - "Re-Fresh Mint"


Suosikkilakka #4
Anytime - "#14"


Suosikkilakka #5
China Glaze - "Peachy Keen"


Mikä on sinun lempilakkasi?

5 kommenttia:

Ella kirjoitti...

oi ihana toi pinkki! :)

http://ellataimi.blogspot.com/

Ine kirjoitti...

Voikun mulla olisikin joku lempilakka >: Tykkään vaan kaikista omistani niin paljon...

Celia kirjoitti...

Oijoi, musta tuntuu että oon omistanut ton Anytimen lakan joskus ala-/ylä-aste aikoinani, kuinka nostalginen fiilis tulikaan! :) Itse en ihan lempilakkaa osaa nimetä (lakkoja kun on kertynytkin jo ihan liikaa) mutta tässä muutamia tämän hetken suosikkeja; Color Club - Electro Candy, Orly - Rage (jota tuo Anytimen lakka semisti muistuttaa), Orly - Gilded Coral, China Glaze - Flip Flop Fantasy. :)

Wheatear kirjoitti...

Tuota China Glazen "Re-Fresh Mint" -lakkaa olen himoinnut jo ties kuinka kauan, mutta se mokoma on aina loppu, kun yritän tilata. Tuo Opin lakka on myös tosi ihana! Oma suosikki on tällä hetkellä Opi: "Steady as She Rose" ja China Glaze: "Encouragement". Myös Opi: "Sparrow Me the Drama" on jotakin aivan ihanaa. :)

Piia kirjoitti...

Ine: Ei ollut kyllä mullekaan helppoa valita lempparilakkoja kaikkien ihanuuksien joukosta :D

Celia: Tuo Anytime on aivan loistava! Flip Flop Fantasy on myös yksi suosikeistani, muttei ihan tälle listalle yltänyt :)

Wheatear: Re-Fresh Mintiä himoitsin itsekin todella pitkään ennen kuin sen vihdoin sain, ja oli kyllä odotuksen arvoinen! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...