lauantai 30. heinäkuuta 2011

Lumottu uni


Kerrankin mulla potkaisi onni. Satuin viime viikolla käväisemään Sokoksella ihailemassa kynsilakkoja (yllätys), ja suoraan kynsilakkahyllyltä ystävällinen kauppatieteiden opiskelija bongasi mut haastatteluun kosmiikkatuotteita koskien, jotta hän saisi lopputyöhönsä materiaalia. Kiitokseksi käyttämästäni ajasta, sain 130 euron arvosta Lumenen kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteita! Lahjakassista löytyi myös kaksi ihanaa kynsilakkaa, joista toisella päätin lakata tämän kertaiset kynteni.


Kynsissä siis Lumenen Gloss & Care-sarjan "Lumottu uni", joka on upea helmiäshohtoinen vaaleanpunainen lakka. Kuviot ovat Konadin laatasta m80, ja kynsiä koristamassa on myös muutama vaaleanpunainen timantti.


Kuvassa siis kolme kerrosta "Lumottu uni"-lakkaa ilman koristeluita. Tykkäsin kyseisestä lakasta, sillä se oli niin kauniin hempeän sävyinen ja sain hieman vaihteluita tavallisten creme-lakkojeni joukkoon. :)


5 kommenttia:

Chloe kirjoitti...

Ihanat! :)

Anonyymi kirjoitti...

Todella suloiset! :)

Keijju kirjoitti...

oijjoi, aika hyvin lahjottu tollasesta pikkujutusta! :) Kivan värinen lakkakin vielä!

rips kirjoitti...

aika hyvä tuuri! : O tosi suloiset nuo kynnet :)

Piia kirjoitti...

Kiitoksia paljon!

Keijju: Olin itekin vähän äimänä kun reilu puol tuntia siinä meni, ja sitten iskettiin käteen 130 eurolla kosmetiikkaa :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...