torstai 23. kesäkuuta 2011

Sunset Sail & Peachy Keen


Olen taas hurahtanut tähän "jokainen kynsi erilaiseksi"-lakkaukseen, joten tämänkin päivän kynnet noudattavat tätä samaista linjaa.


Kynsissä pohjalla China Glazen "Sunset Sail" ja nimettömässä myöskin China Glazen upea oranssi "Peachy Keen". Koristeina etusormessa, peukussa ja pikkurillissä on muutama helmenpuolikas, ja muut kuviot on tehty valkoisella nail art-kynällä ja dotting toolilla.


Upeita lakkoja molemmat, myös erikseen ja yhdessä! :)

6 kommenttia:

Wiltti kirjoitti...

Ihanat! <3 Peukku näyttää tosi nätiltä, tosi siistit raidat & pallot saat tehtyä. Omat menee aina suttusiksi.. :P Hyvää juhannusta! (:

Piia kirjoitti...

Kiitokset! Kyllä mullakin aina noitten pallojen kanssa tulee välillä suttailtua mutta pienellä kikkailulla ne saa siistittyä :)

Lollipop kirjoitti...

Pakko kompata: ihanat!:D En oo saanu tehtyä vielä tollasia kynsiä, missä jokainen olis erilainen, mut ne on niin nätit. Oon myös aivan ihastunu niihin eläimiin, mitä oot tehny varpaankynsiin! Ostin just akryylivärit, mutta niitä on vielä vähän hankala käyttää. Ehkä pienen harjotuksen jälkeen saan kans öttiäisiä varpaisiin :)

Voit käydä kattoon myös mun blogia, jos kiinnostaa :)
http://lollipopnails.blogspot.com/

Piia kirjoitti...

Akryyliväreillä on tosi helppo tehdä, kun pääsee kunnolla vauhtiin, ja pilalle menneet voi pestä vain vedellä pois ilman että pohjalakkaus kärsii :) Tsemppiä treenailuun!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat, mutta eikös noi ole muuten samanlaiset kuin tuo profiilikuvassassi olevat Re-fres mint kynnet? :D Kuvioit ovat vain erikynsissä... Mutta tykkään silti molemmista ihan hurjasti ! (:

T: Julia
www.juliankynsiblogi.vuodatus.net

Piia kirjoitti...

Kiitos! Ja juu aika samalla kaavalla oon ne tehny, kun sen hyväks totesin, paitsi tietty toi toimi hieman paremmin tolla Re-Fresh Mintillä :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...