keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Still Shopping!Tänään vaihtui kultainen hopeaan. Pinnalla Orlyn "Matte Top", mutta mattamainen lopputulos ei suorassa auringonvalossa tule kaikkein otollisimmin esille, vaikkei se olekaan mielestäni kaikkein parhain mattapäällyslakka lopputulokseltaan. Suurta plussaa tämä Orlyn mattalakka saa kuitenkin sen sopivuudesta Konadien kanssa, sillä kuviot eivät levinneet yhtään päällyslakan kanssa. Pullokoko on myös huimat 18 millilitraa. Tähtikuviot ovat Konadin laatasta m3.

 

Yllä kuvassa kynnet ilman koristeluita, eli Sephora by OPIn "Still Shopping!" ja kaksi kerrosta Wet 'n' Wildin "Kaleidoscopea".


Viimeisenä pelkkä Sephora by OPIn "Still Shopping!", jota kynsillä kaksi kerrosta. "Still Shopping!" on hieman tummempi hopealakka, joka levittyy todella nätisti kynsille ja kuivuu nopeasti.

8 kommenttia:

Emmi kirjoitti...

Taas kerran aivan ihanat kynnet.:)

Pumpulipupu kirjoitti...

Upea tuo Kaleidoscope, sopii todella hyvin tuon Still Shoppingin kanssa! Ja Still Shopping on kyllä tosi hauska nimi kynsilakalle :)

Piia kirjoitti...

Kiitoksia!

Pumpulipupu: Nimi on kyllä mustakin aivan huikee!

RvaM. kirjoitti...

Ihanan kimaltavat! Olisi kiva nähdä tuo Kaleidoscope jonkun tumman päällä. Haluisin tietää tuleeko siitä paljonkin nuota hippuja, oon nimittäin aprikoinut pitkään tuon ja vastaavan Models Owin kanssa että kumman hankin :) Nuuka on nuuka :D

Piia kirjoitti...

Mun mielestä tosta tulee aika hyvin noita glitterhileitä kynteen, mutta laitan sitä aina kaksi kerrosta. Tykkään tosta lakasta, koska hileet kimaltavat hologrammimaisesti eri väreissä, eikä muutenkaan ole mitään valittamista. Models Ownista mulla ei ole itsellä kokemusta, joten en voi kyllä vertailla :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanasti nuo tähdet oot sommitellut näihin. Tekee heti mieli itekin kikkailla tähtileimoilla jotain :)

Piia kirjoitti...

Kiitos! Tuo tähtikuvio on kyllä mun yksi vakiosuosikeista! :)

Anonyymi kirjoitti...

olisiko mitään mahdollisuutta saada sinulta lakkausta laatasta m2 ? Itselläni on meinaan ainoastaan se kun eei rahat anina riitä :( En itse keksi yhtään mitään siitä laatasta ja olen ollut jo monta kertaa vaiheilla heivata koko konadointi jollekkin randomille ! Omistatko edes koko laattaa? Ja aivan uskomattoman kivsut kynnet! ;) pidän lopputuloksesta toosi paljon :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...