torstai 14. huhtikuuta 2011

Pink of HeartsTämän kertaiset kynnet ovat tyttömäiset, mutta melko simppelit. Mulla oli päässä hirmusesti kivoja lakkausideoita, mutta sain postissa muutaman uuden kynsilakan, joten oli ihan pakko testata jotain niistä, joten suunnittellut kynnet jäivätkin sitten seuraavaan kertaan. Kynsissä käytin tällä kertaa koristeena timantteja ja Konad-kuviota laatasta m59. Oikeastaan tuo nimettömän rusetti on Chez-Delaneyn feikkikonad-XL-laatasta, ja kyseisessä laatasta se löytyy hieman pienempänä (ja kynsiin sopivampana) kuin oikeassa Konad-laatassa.


Tässä siis uutuukseni OPIn "Pink Of Hearts", jota on kynnellä kolme kerrosta.


Mulla on maailman ihanin postimies. Se tuo paketit, jotka ei mahdu postilaatikkoon, suoraan kotiovelle, ja tuo samalla muutkin päivän postit. Tällä kertaa postimies toi neljä eBaysta tilaamaani lakkaa samalla kertaa. Paketeista paljastui OPIn "Sweet Heart" ja tämän päivän kynsissäkin näkynyt "Pink Of Hearts" sekä China Glazen "Sunset Sail" ja "Peachy Keen".


5 kommenttia:

Chloe kirjoitti...

Söpöt :)

Emmi kirjoitti...

Söpöt ja tyttömäiset.:)

Wiltti kirjoitti...

Suloiset on kyllä, jotenkin tommoset yummy :D Huh, kuinkakohan paljon teikäläiselläkin kuluu kynsilakkoihin vuodessa? (;

Wheatear kirjoitti...

Söpöt kynnet ja ihana tuo lakka! :D

Sulla on kyllä kiva postimies. Mun oma ei ikinä soita kelloa, jos paketti ei mahdu postilaatikkoon. Asun siis kerrostalossa, joten postiluukku ja ovikello eivät ole kaukana toisistaan. Ei se muuten haittaisi, mutta jos sattuu olemaan kotona ja kuulee kun kortti tipahtaa laatikkoon ja postimies pinkoo karkuun. Ja sitten pitää odotella iltapäivään, että pääsee noutamaan paketin parin kilsan päästä.

Piia kirjoitti...

Kiitti! =)

Wiltti: no kyllähän sitä varmaan jonkin verran menee, mutta ostan mielummin kynsilakkoja, kun käyn esim usein ulkona syömässä tai ostelen hirveästi uusia vaatteita :) ja tilaan kaikki nuo lakat ja tarvikkeet ulkomailta, joten ne tulevat maksamaan mulle suhteessa tosi vähän. Suomen hinnoilla en ikinä ostaisi yhtään OPIn tai China Glazen lakkaa saatikka sitten mitään kynsikoristeita :)

Wheatear: Joo ei meilläkään se posteljooni ennen ovikelloa soitellut, mutta nykyään se käy aina ovella, kun asutaan ykköskerroksessa aikalailla postilokeroiden ja ulko-oven välissä. Meillä kun siis ei tipu postit oviluukusta sisään, vaan meillä on postilokerot ykköskerroksessa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...