torstai 21. huhtikuuta 2011

Nail art for dummies - Käsinmaalatut kukat


Tarvitset:
  • Ohuen siveltimen / Nail Art-lakkoja
  • Eri värisiä lakkoja/akryylivärejä
Lakkaa kynnet pohjavärillä. Maalaa täysin kuivaneelle pohjalle kolme terälehteä vaalealla lakalla. Anna kuivua huolella.
    Vedä ohuella siveltimellä terälehtien keskelle suorat viivat. Anna kuivua kunnolla.  
Rajaa terälehdet mustalla nail art kynällä tai muulla tummalla lakalla/akryylivärillä ohuella siveltimellä.
Vedä lopuksi samalla värillä terälehtien väliin ohuet viivat, ja töki nail art-kynällä, siveltimen päällä, dotting toolilla tai hammastikulla pieniä mustia pisteitä koristeeksi. Levitä päällyslakka kynsiin.

15 kommenttia:

Keijju kirjoitti...

kiva että teit tästä tuton! Mua on mietityttäny että miten teet noi tolleen kivan näkösesti :)

Piia kirjoitti...

Hyvä, että tykkäät! Nyt vaan harjottelemaan :)

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kiva että teit tuton ! Oon luullu aina et olis paljon vaikeempaa tehä tollaset ::D
Kokeilin tehä pari päivää sitten eikä onnistunu todellakaan yhtä hyvin ku sulla :D

Ansku kirjoitti...

Ihana blogi! :) Katselin noita laattojasi millä tehdään kuvioita kynsiin ja tuli mieleen, että mistä hankit ne, jos saa kysyä?

Piia kirjoitti...

elisa: Ei mullakaan aluks noi kovin hyvin onnistunut, mutta parin harjoittelukerran jälkeen alkoi jo luistaakin :) Ja kuvioiden maalaamistahan voi harjoitella ihan vaikka paperille :)

Ansku: Kiitti! Itse olen tilannut noita laattoja Nail Design Euro Discountista, Amazon.com:sta ja Chez-Delaneylta, eli kaikki on ulkomailta tilattuja, mutta suomestaki niitä saa tilattua ainakin cesarsshop.fi:stä tai nelly.com:sta tai ostettua Stockmannilta :)

Ansku kirjoitti...

Kiitti noista osotteista! Kyselen vielä, että kuinka paljon noin toimituskuluja on tullut, kun olet ulkomailta tilaillut? (:

Piia kirjoitti...

Ollos hyvä! Nail Designilla on postituskulut joku 13 euroo, mikä ei oo paha jos tilaa isomman satsin/kimpassa. Chez-Delaneylla on 0-6,5€ tilauksen hinnasta riippuen ja Amazonista tai eBaysta tilatessa se riippuu ihan myyjästä paljon toimituskulut on. Joiltakin saa ostettua ilmasella toimituksella, ja joillain voi maksaa toimitus Suomeen ihan hirvittäviäkin summia :)

Ansku kirjoitti...

Kiitti näistä kaikista tiedoista! Tilasin nyt ensiksi ihan suomesta Nelly.com:sta ja sannataranailart.fi:stä. Ootko itse tillannut tuosta jälkimmäisestä liikkestä mitään? :)

Piia kirjoitti...

Enpäs ole edes kuullutkaan tollasesta nettikaupasta, mutta toi vaikutti kyllä ihan kivalta, ja Konadin laatat näyttivät olevan halvempia kuin muualla mihin olen Suomessa :)

Ansku kirjoitti...

Juu. Sain sieltä eilen tilaukseni ja nopeaa tulikin ja jos tilasi yli 15 euorolla sai pieniä kaupanpäälisiä ja postikulutki oli vain jotain päälle 1e. Tuli vielä mileen että tarvitseeko Konad laatoissa käyttää Konad lakkoja vai kelpaavatko ihan perus lakat? (:

Piia kirjoitti...

oho aikas kivalle kuulostaa! :) Konad laatoissa voi toki käyttää ihan tavallisiakin lakkoja, mutta kaikissa ei välttämättä ole yhtä hyvä peittävyys kuin Konadin lakoissa. Testailemalla (aluksi vaikka ihan paperille) voi löytää todellisia helmiä myös tavallisista lakoista :)

Anonyymi kirjoitti...

Miten puhdistat siveltimet maalaamisen jälkeen? : )

Piia kirjoitti...

Anonyymi: Puhditan siveltimet aina kynsilakanpoistoaineella kostutetulla pumpulitupolla :)

Anonyymi kirjoitti...

Okei. Jostain vain luin että kynsilakanpoistoaine tuhoaa siveltimet melko nopsaan, mutta jospa tuota uskaltaisin sillä ne kuitenkin putsailla. Kiitos! :)

Piia kirjoitti...

Anonyyymi: Kyllähän se varmasti niitä siveltimiä kuluttaa, mutta en ole keksinyt muutakaan tapaa saada kynsilakkaa tehokkaasti pois siveltimistä. Akryylivärit voivat tietty lähteä myös pelkällä vedelläkin pois :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...