lauantai 2. huhtikuuta 2011

KirsikankukkiaHuomasin, etten ole viime aikoina käyttänyt paljoa Konadeja, ja päätinkin tehdä siis asialle jotain. Tämän kertaisista kynsistä tulikin yllättävän kivat, vaikka en suoraan sanoen mitään kovin upeaa lopputulosta lähtenytkään tavoittelemaan. Mielestäni kuviot ja värit vain toimivat tosi hyvin yhteen. Kynsissä pohjalla aivan ihana Essien neonlakka "Pink Parka" ja kuviot Konad-laatoista s4 ja m66.

Kynsien kuvaaminen oli jälleen taas pieni muotoinen haaste, sillä neonlakat tuppaavat tallentumaan yleensä kameralle hieman vääristyneinä sävyinä (ainakin mun kameralle). Yön yli maltettuani sain kuitenkin parvekkeella luonnonvalossa melko hyvän kuvan napattua. :)

4 kommenttia:

Karoliina kirjoitti...

Todella kauniit kynnet :)
Haluaisin joskus itsekin tuon Konadin laatan, jossa nuo kirsikankukat ovat. Muistaakseni samassa laatassa oli myös bambuja?

Piia kirjoitti...

Voi kiitos! Samassa laatassa on juurikin niitä bambuja ja muita aasialaisia kuvioita, mutta itselläni on käytössä Chez-Delaneyn XL-laatta, jossa on miltei kaikki loppupään Konad-kuviot, mukaanlukien tuo m66 :) Mut ton m66 laatan kuviot on kyllä aivan ihania!

Wheatear kirjoitti...

Nätit kynnet! Nuo kirsikankukat on kyllä ihanat, etenkin tuon kyseisen pinkin kanssa. :)

Piia kirjoitti...

Kiitti! Yllättävän hyvin kyllä sopii noi yhteen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...