perjantai 4. maaliskuuta 2011

Pingviinejä
Eläinteema varpaankynsissä saa jälleen jatkoa, ja tällä kertaa valinta osui pingviineihin. Pohjalla lakkana OPIn "Who The Shrek Are You?" ja pingviinit maalasin akryyliväreillä.


Ostin tässä viime viikolla Lidlistä akryylivärit, jotka maksoivat vain 6,90 euroa, eli eivät olleet mielestäni hinnalla pilattuja. Aikaisemmin olen maalaillut kaikki kuviot ihan tavallisilla kynsilakoilla, mutta nyt rohkenin kokeilla akryylejä. Täytyy sanoa, että niillä maalaaminen oli todella helppoa ja miellyttävää, joten näitä tulen kyllä ehdottomasti käyttämään jatkossakin. :)

6 kommenttia:

Keijju kirjoitti...

hah, meikäläinenki on alkanu koristelee eläimil varpaankynsii ku näist sun koristeluista saa aina niin ihania ideoita! Mäkin kävin ostaa lidlist noit akryylivärei, ite tyydyin vaa siihen halvempaan pakettiin koska en tiedä vielä tuleeko niille edes paljoa käyttöä...

Piia kirjoitti...

Mulla oli kanssa suunnitelmissa ostaa ne pienemmät, kun niissä olis ollut valmiiksi enemmän eri värejä, mutta ne oli ehtineet jo sieltä loppua :( onneks noista saa kuitenkin sekoteltua niitä värejä mitä itse haluaa, eikä lopu heti kesken :)

Mirva kirjoitti...

ihania kynsiä! kaikissa kynsiblogeissa (kuten munkin) kynnet on pitkiä (joihin on mielestäni helpompi toteuttaa) mutta sä saat lyhyetki kynnet näyttämään ihanilta!!

itekki harkitsen noita akryylivärejä, millasia siveltimiä kannattais hankkia?:)

Piia kirjoitti...

Voi kiitos! Vähän pakon edessä joudun lakkailemaan näitä lyhyitä kynsiä, kun menivät katkeamaan kaikki kerralla :D

Itse käytän maalailuissa tollasia siveltimiä:
http://2.bp.blogspot.com/_lkzmkYnjjgU/TTS8kvbdmcI/AAAAAAAAAJ8/C_NSrX7F3DA/s1600/HPIM3926.JPG

Oon kokenu noi hyviks, ja tietty mulle riittäis noista kolmesta ylimmäisestä vaan yks, koska ne eroaa toisistaan vaan pituudellaan :)

Sonjaa kirjoitti...

Onko akryyleillä huomattavasti helpompi maalata kun kynsilakoilla?
Mäkin nimittäin oon maalaillu kynsilakoilla sekä ilman kunnollista pensseliä.
Olisko sulla vinkkiä mistä sais tuollaisia pensseleitä(+ihan hyvään hintaan)?
Olisikohan vielä lidlissä noita.. hmn, pitääpä käydä katsomassa (:

Ainiin ihania nuo sun eläin varpaankynnet! =)

Piia kirjoitti...

Joo akryyleillä on kyllä tosi helppo maalailla, eikä ne kuivu nopeesti sellaseks kökköseks niinku kynsilakka. Kannattaa käydä tsekkaileen sieltä Lidlistä, mut meiän lähi Lidlistä oli jo se moniväripakkaus loppunu, ja jäljellä oli vaan muutama noita isompia muutaman värin pakkauksia.

Pensselit oon ite tilannu eBaysta, eikä ne maksa siellä kun pari euroo ilmasilla postituskuluilla :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...