torstai 10. helmikuuta 2011

Tuliaisia Jenkeistä


Sain tolta yhdeltä pässiltä (<3) tuliaisiksi Jenkkilän reissulta kasan ihania lakkoja, mutta olen kerennyt testaamaan niistä harmikseni toistaiseksi vain yhtä. Yritän korjata tilanteen mahdollisimman pian :)
Dear Diary - Still Shopping! - Looks Like Rain Dear - Sample Sale - Teal We Meet Again - Just a Little Dangerous

Rakastuin heti tähän ihanaan OPIn minilakkapakkaukseen, jossa on loistava valikoima kivoja lakkoja hieman pienemmässä koossa. Odotan erityisesti, että pääsen kokeilemaan "Dear Diary"-lakkaa ranskalaisessa manikyyrissä.


OPIn suurempaa pullokokoa tuliaiskassissa edustivat "Mother Rode Rose" ja "O'Hare & Nails Look Great!", jonka lisäksi sain SinfulColorsin upean oranssin "Tapping Nailsin". Edellä mainitut OPI:t olivat olleet tarjouksessa neljä dollaria per puteli ja SinfulColorsin lakka vain dollarin. Ei kyllä oltu hinnoilla pilattu :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

itelläni on toi sama sinful colorsin lakka + tumma violetti ja mun mielest oli iha surkeet sen suhteen et lähtee kynsistä tosi nopeesti.

Piia kirjoitti...

aijaaa :/ no eipä se kyllä haittaa, koska dollarin menetys ei paljoa haittaa ja muutenkin pidän kynsilakkoja kynsissä yleensä vain pari päivää :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...