perjantai 7. tammikuuta 2011

Työkalupakkini part 1

Tässä rakas "työkalupakkini". Vielä muutama kuukausi sitten yritin mahduttaa kaikki kynsitarvikkeeni vanhaan kenkälaatikkoon, mutta se alkoi pikku hiljaa tuntua hieman ahtaalta, joten oli aika etsiä lakoille ja tarvikkeille uusi koti. Varastosta löytyikin juuri sopivasti tällanen vanha työkalupakki, jossa oli tarpeeksi sopivan kokoisia lokeroita uusille asukeille. Pakin päällä oleviin lokeroihin olen piilottanut Konad-tarvikkeeni ja muita härpäkkeitä, kuten kynsiteippejä, erivärisiä simpukankuorimurskapurkkeja, "paljetteja", tähtiä ja valmiiksi leikattuja fimoja.
Tältä näyttää pakin ylin kerros. Täältä löytyvät mm. glitterit, strassit, helmet, timantit, kynsitarrat, fimot, siveltimet ja kaikki kynsienhuoltotarvikkeet.
Alimmasta kerroksesta löytyvät itse kynsilakat, joita on kaiken kaikkiaan 94 erilaista. Musta se ei tunnu edes kovin paljolta ja haaveissa on useempiakin uusia kivoja kynsilakkoja. Yritän nyt vähän käytellä noita vanhempia pois, niin saisin uusia tilalle. En nimittäin halua että kaikki kynsilakkani ehtivät mennä vanhaksi, ennen kuin olen niitä edes kunnolla päässyt käyttämään, ja toisinaan rakas siskonikin tästä asiasta minulle aina toisinaan huomauttelee :) Esittelen myöhemmin kaikki lakkani ja tarvikkeeni hieman tarkemmin.

7 kommenttia:

Issni kirjoitti...

PIIA teijän kämppä on kohta täynnä vaan kynsilakkoja eikä mitään muuta :DD mäkin haluan tollasen pakin! tosin se näyttäis vähän tyhjemmältä kun sun..

Piia kirjoitti...

pyhpyh kyllä tonne vielä lisää mahtuu :) ja tuut kyllä oleen kohta ihan sika kateellinen ku postimies saapuu tässä joku päivä!

Issni kirjoitti...

Mitä ootko sä tehny tilauksen ilman mua ! meijän pitäs uusii tää edellinen tilaus nytte? No mä oon jo kateellinen :D tuun teille kahvittelee joku päivä ni voit väsätä mulle jotku kivat glitterikynnet ;)

Piia kirjoitti...

joo tervetuloa! mut kokeilin yhtä toista tilausjuttua mut sen näät sitte ku se saapuu! :)

katsu kirjoitti...

hei mistä hankit kaikki lakkas ja ensinnäkin nää fimot ?:) oon ettiny niitä vaikka mistä mutta en löydä. Oisikohan missään muualla myynnissä kun netissä?

Piia kirjoitti...

Lakkoja tilaan pääosin Trans Designilta tai eBaysta ja fimot ja muut koristelutarvikkeet oon bongaillut pääosin eBaysta tai NDED:ltä :) En oo kyllä törmännyt missään muissa kuin nettikaupoissa noihin fimoihin..

Anonyymi kirjoitti...

paljon tommonen XL-laatta juttu makso?oon koittanu netistä ettii semmosta,mut en oo mistää löytäny halvalla :/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...