perjantai 21. tammikuuta 2011

Nude pink


Konadittomuus jatkuu täällä päässä edelleen oikeanlaisen kynsilakanpoistoaineen puuttuessa, mutta taas tuli todistettua, että se voi olla ihan hyväkin asia. Tätä kukkakuosia näkee mun kynsissä aina silloin tällöin ja se onkin muodostunut yhdeksi mun suosikeista. Kyllä näillä kynsillä kelpaa taas olla :)

9 kommenttia:

Celia kirjoitti...

Vautsi, todella hienot kynnet! :) Mitä oikeaa kynsilakanpoistoainetta odotat? Itse käytän konadoinnissa Pirkan kynsilakanpoistoainetta (asetonia on muttei sisällä minkään sortin öljyä eli tujua tavaraa) ja hyvin toimii. :P

Piia kirjoitti...

Kiitos paljon! :) Odottelen Dependin kynsilakanpoistoainetta, joka on kuulemma tosi hyvä konadoinnissa. Ite oon käyttäny Mavalaa, ja sekin on ihan mutta hinta on hieman kalliimpi kuin tuossa Dependissä.. Mut voisin kyllä myös kokeilla tota Pirkan myrkkyä, kiitti vinkistä! :)

Emmi kirjoitti...

Aivan ihanat kynnet.:)

RvaM. kirjoitti...

Tuo kuvio on kyllä kaunis!

pate kirjoitti...

nää kynnet on maailman ihanimmat! :))

Piia kirjoitti...

kiitos ja kumarrus! :)

Anonyymi kirjoitti...

vau! osaisimpa itse maalata noin tarkasti kuvioita!

Anna kirjoitti...

Heippa! Todella hienoja kynsiä blogisi pullollaan, varsinkin nämä :) WOU! Itse tykkään myös lakkailla ja koristella paljon kynsiä. Konadointiakin olen kokeillut, en vain millään saanut sitä onnistumaan.. harmi sinänsä, sillä olen nähnyt niin monia hienoja kynsiä kyseisellä tekniikalla.

Mukavaa kevään jatkoa! :)

Piia kirjoitti...

kiitoksia! :) katsellaan jos saan tänne tässä lähiaikoina konadointiohjeistuksen aikaiseksi niin jos siitä irtoaisi hyviä vinkkejä :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...